onsdag 26 januari 2011

Samsung Galaxy Ace, Galaxy Fit, Galaxy Gio och Galaxy mini fylla i vårt universum Android

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/26/samsung-galaxy-ace-galaxy-fit-galaxy-gio-and-galaxy-mini-fill/:
Samsungs beslutat att 10 miljoner Galaxy S-enheter helt enkelt inte tillräckligt för oss, så det är sippra ner märket, Android OS och TouchWiz användargränssnitt till lite mer överkomliga formfaktorer. För vänster från till höger, är det Galaxy Ace en 3,5-tummare som mest liknar S patriarken, men det nöjer sig med en 800 MHz processor och HVGA skärmupplösning. Det sägs att finnas tillgängliga omedelbart i Ryssland, kommer att följas av Europa, Indien och Kina snart. Anpassa tar oss in i lägre spec territorium, med en 3,3-tums QVGA skärm och 600MHz hastighet, medan Gio förpackningar en ännu mindre skärm men höjer upplösningen tillbaka upp till HVGA. Galaxy Mini har att gå ner som ett flagrant LG Optimus T KIRF, som kan vara dess enda anmärkningsvärt inslag, med tanke på 3,1-tums QVGA-skärm och 600MHz kapacitet. Alla tre är inriktade på samma områden som Ace, vilket innebär att USA sannolikt kommer att vara förskonade från detta prisvärda Android fantasier.

Fortsätt läsa Samsung Galaxy Ace, Galaxy Fit, Galaxy Gio och Galaxy mini fylla i vårt universum Android

Samsung Galaxy Ace, Galaxy Fit, Galaxy Gio och Galaxy mini fylla i vårt Android universum ursprungligen visades på Engadget , ons, 26 Jan 2011 03:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Pocketnow | källa Korea IT Times , TechConnect | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar