onsdag 26 januari 2011

Hack ger USB tjudra till HTC Windows Phone 7 enheter, Dell Arena Pro

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/26/hack-brings-usb-tethering-to-htc-windows-phone-7-devices-dell-v/:
Skär genom ryggen och tillbaka kring Windows Phone 7 tjudra är två nya hackar, med det ena är markant lättare än de andra att genomföra. Efter upptäckten av alternativ i Samsungs Fokus och Omnia 7 slutet av förra året, sinnen över på XDA-utvecklare har engineering avslöjat nu en metod för att möjliggöra USB Internetdelning på HTC: s hum om Windows Phone 7 telefoner. Tyvärr måste du låsa upp din enhet innan något av detta kommer att fungera, men fallet är definitivt annorlunda för Dells Venue Pro . För att en måste du bara ändra INF-filen. - Ingen låsa upp krävs. Hit länkarna nedan för djävulska detaljer, och försöka att inte inrätta ett P2P gård med hjälp av telefonens 3G anslutning. Vi hör lufttrafikföretag inte alltför förtjust i denna dumdristighet.

[Tack, Lake]

Hack ger USB tjudra till HTC Windows Phone 7 enheter, Dell Arena Pro publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 26 Jan 2011 15:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Mobile Tech World (1) , (2) | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar