onsdag 26 januari 2011

Koreanska forskare visar LTE-Advanced i en egen husvagn, värdering 600Mbps nedladdningar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/26/korean-researchers-demonstrate-lte-advanced-in-a-custom-rv-scor/:
Koreanska forskare visar LTE-Advanced i en tjafsa RV, värdering 600Mbps nedladdningar
Vi är bara yr som barn på väg till Disney World utsikterna för LTE och Wimax svepande som en löpeld över hela landet, någon alltid har ännu komma och vara en Downer genom att visa upp något ännu svalare. Dessa barn är spelarna på Koreas elektronik och telekommunikation Research Institute , samma folk som gav oss en Body Area Network redan 2006 och denna läskiga letar koala . Nu är de arbetar med LTE-Advanced, det verkliga sanna 4G som levererar 600Mbps nedladdningar. Det är sex gånger mer än vad du någonsin kan hoppas att förvänta sig från LTE och 40 gånger snabbare än 3G - tillräckligt för att ladda ner en 700MB fil i 9,3 sekunder eller 3D strömma HD-film på språng, en bedrift de galna katter gjorde i sitt rullande visas man grotta ovan. Tyvärr har vi inga bilder på den sak på utsidan, men vi ser antenner. Massor av antenner.

[Tack, Andy]

Koreanska forskare visar LTE-Advanced i en egen husvagn, värdering 600Mbps nedladdningar publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 26 Jan 2011 13:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Telekom Korea | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar