måndag 10 januari 2011

Audiovox visar upp branschens första i bilen Blu-ray-spelare, den AVDBR1

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/10/audiovox-shows-off-the-industrys-first-in-car-blu-ray-player-t/:
Vi har sett demo enheter av i bilen Blu-ray spelare på CES i år , men Audiovox är tydligen äntligen redo att erbjuda en till salu med sin AVDBR1, här skulking om salar CES. Som väntas under våren med en MSRP av $ 349,99, kan den installeras under sätet eller i ett förvaringsutrymme och är även BD-Live kompatibla med valfri WiFi uppgradering, tillgängliga efter en firmware uppdatering kommer senare i år. Naturligtvis, även om du gillar video i bilen - vanligtvis för barnen i baksätet - det finns gott om andra sätt att få det även digitala kopior som kan aktiveras på telefonen, tablett eller bärbar dator eller DVD-skivor i Combo Pack flesta större utgåvor har. Lägg till detta det faktum att mobila skärmar är i allmänhet för små för att göra en stor skillnad med HD och det finns gott om skäl att vara skeptisk, men om du är på en lång resa med bara Blu-ray kopia av Black Dynamite för att hålla dig Bolaget kommer du vara glad att du valt att AVDBR1. Vill du ha mer detaljer? Kontrollera pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa Audiovox visar upp branschens första i bilen Blu-ray-spelare, den AVDBR1

Audiovox visar upp branschens första i bilen Blu-ray-spelare, den AVDBR1 publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 10 Jan 2011 00:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar