måndag 10 januari 2011

En titt på BPG Motors fantastiska, omvandla, självbalanserande Uno (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/10/a-look-at-bpg-motors-amazing-transforming-self-balancing-uno/:
En titt på BPG Motors fantastiska, omvandla, självbalanserande Uno (video)
En sak vi lär på CES är att framtiden för transport är uppenbarligen ganska konstiga. Den SV-V eller YikeBike inte udda nog? Kolla in Uno från BPG Motors, en trehjuling som förvandlas till ett självbalanserande, tvåhjuliga ... sak. Det är fick ett hjul sedan förra gången vi såg det , en framgaffel som fälls i mellan bakhjulen och det hela börjar balansera när du behöver gå igenom några trånga utrymmen och då, när det är dags att gå snabbare (upp till ca 30 eller 35mph) att hjulet lutar ut, det hela sänker, och bort det går. Tyvärr kan vi inte fick svänga saken på mässan, men vi har en video av förändring efter pausen tillsammans med en liten walk-around i sak. Lita på oss: du vill titta på dem båda.

Gallery: BPG Motors Uno

Fortsätt läsa En titt på BPG Motors fantastiska, omvandla, självbalanserande Uno (video)

En titt på BPG Motors fantastiska, omvandla, självbalanserande Uno (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 10 Jan 2011 11:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar