måndag 10 januari 2011

Samsung visar flexibelt och öppet visar på CES 2011 (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/09/samsung-shows-flexible-and-transparent-displays-at-ces-2011-vid/:
Vi spenderade ett par minuter på mässan den här veckan ogling prototypen visar att Samsungs mobil visning enhet har producerat under de senaste månaderna, rubricerade med vissa särskilt grymma 4,5-tums flexibelt och 19-tums transparent AMOLEDs. Låt oss börja med flexibel enhet: Sammy verkar vara särskilt entusiastiska över det här, visar på video att det är slagfast genom bashing den upprepade gånger med en slägga - Jämför det med en droppe på betong från en iPhone, och de har redan vann oss över. Även om företaget fortfarande har en tillverkning utmaningar att övervinna, verkar kommersiellt intresse att vara stark och de kommer så småningom att finnas på marknaden (dock inte under 2011, tyvärr).

Bilden för den transparenta skärmar är lite murkier - både fysiskt och ur ett affärsmässigt perspektiv. Även om de inte är så tydlig som vanligt glas eller lika skarp och ljus som en traditionell AMOLED display, har du att förundras över vad de gör här: full se-igenom färg på ett effektivt liten tv storlekar. Intressant, berättar Samsung oss att de verkligen är nära att vara produktionsklara med dessa - kanske till och med nära än de flexibla skärmar - men de är fortfarande letar efter näringslivet som skulle göra massproducera dem löna sig. Följ paus för några video av dessa bad boys, tillsammans med en 7-tums Super AMOLED som letar Galaxy Tab -klar (och några andra godbitar)!

Fortsätt läsa Samsung visar flexibelt och öppet visar på CES 2011 (video)

Samsung visar flexibelt och öppet visar på CES 2011 (video) som ursprungligen visades på Engadget på Sun, 9 Jan 2011 18:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar