måndag 10 januari 2011

Pioneer prototyp laserbaserade heads-up display med Android hands-on (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/09/pioneer-prototype-laser-based-heads-up-display-with-android-hand/:
Pioneer prototyp laserbaserade heads-up display med Android hands-on
Tittade ner på mätare? Officiellt passe. Kolla Pioneer : s vision om framtiden, en prototyp som använder en inbäddad laser projektor (en Microvision , så att säga). De visade det lite tidigare i Japan men detta är första gången vi har sett det i USA, och vi fick en chans att prova det. Just nu är det bara att köra en statisk demo, men tanken är att en virtuell concierge (ombud vår favorit maskot dyker upp för att ge dig information, och du kan också få strömmande video från trafik kameror, alla utan att du behöver titta ner. information är tänkt att komma via en smartphone, lärde vi oss senare en Android-en på att även om det är lite vaga. En release datum är lite vaga också, någon gång under 2012, även om vi får höra företaget arbetar med bilföretag . Men kan vi få detta till nästa år? Vi får se.

Fortsätt läsa Pioneer prototyp laserbaserad heads-up display med Android hands-on (video)

Pioneer prototyp laserbaserade heads-up display med Android hands-on (video) som ursprungligen visades på Engadget , sön, 9 JANUARI 2011 23:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar