måndag 10 januari 2011

Toyota debuterar nya Prius modeller, inklusive familje-vänligare Prius V

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/10/toyota-debuts-new-prius-models-including-family-friendlier-priu/:
Toyota gjorde ingen hemlighet om att mer Prius modeller skulle avslöjades i Detroit för North American International Auto Show, även kasta annonser upp på stan frågar om det är tänkt att vara Priuses eller Priii. (Vi, som ni kan se valde att kringgå debatten.) Nu vet vi vad som kommer, först Prius V. Det är den MPV har företaget retas, i grunden bara en högre version av de fyra-dörrars sedan med en kombi och en jättestor 60 procent mer last utrymme - 32 kubikfot, vilket är mer än de flesta kompakta stadsjeepar. Det är att vara klassad 42mpg stad, 38 landsväg, och 40 tillsammans, vilket är en förvånande 10mpg lägre än sedanmodell. Det är kanske lite av en besvikelse, men tillgänglighet i sommar är en trevlig överraskning.

Utveckla ...

Filed under:

Toyota debuterar nya Prius modeller, inklusive familje-vänligare Prius V ursprungligen visades på Engadget på måndag, 10 Jan 2011 13:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar