måndag 10 januari 2011

Azpen visar upp dubbel, dual-boot Windows / Android tabletter (hands-on)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/09/azpen-shows-off-dual-dual-boot-windows-android-tablets-hands/:
Du inte trodde var gjordes med tabletter på CES ännu, gjorde du? Denna senaste erbjudande kommer artighet av Azpen, som faktiskt är att införa två varianter på en dual-boot Windows 7 / Android tablett: en med en 16:9, 10,1-tums skärm, och en med 4:3, 9,7-tumsskärm. Båda är i övrigt identisk, dock, och packa en Atom N455-processor, en kapacitiv skärm, "upp till" 2GB RAM-minne och 32 GB lagringsutrymme, en microSD-kortplats, två USB-portar, och Android 2,2 vid sidan Windows 7 (även om den tidiga demo enheten på displayen var bara att köra Android 1,6). Tyvärr, att dual-boot funktionalitet också lämnar dessa krävande ganska premie över din körning av brukets Android tablett - leta efter dem varje att ställa dig tillbaka $ 500 när de lanserar inom några veckor. Hit upp i galleriet nedan för en närmare titt.

Azpen visar upp dubbel, dual-boot Windows / Android tabletter (hands-on) som ursprungligen visades på Engadget , sön, 9 januari 2011 20:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar