måndag 10 januari 2011

LG: s Thinq automatiserade ugn, kylskåp och tvättmaskin / torktumlare är framtiden nu (hands-on)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/09/lgs-thinq-automated-oven-refrigerator-and-washer-dryer-are/:
Ah, den anslutna hemmet ... den ultimata Jetsonian fantasi som vägrar att gå i uppfyllelse. LG: s gör sitt bästa för att ändra på det med sin Thinq lineupen av anslutna apparater tillkännagav och visade för första gången här i Las Vegas. Detaljerna i varandra och att samverkan är knappa, men vi vet att de anordningar som stöder både WiFi och ZigBee -anslutning för att kommunicera med varandra, din i hemmet smarta mätare, och med smartphones när utanför hemmet. Hittills har LG meddelat fyra Thinq enheter inklusive ett vakuum, kylskåp, ugn och tvättmaskin och torktumlare par. Det är en ganska stark grund att bygga vidare från, särskilt om ditt hem är redan utrustade med Zigbee t.ex. automatisk strömbrytare, controllers fönster och lås. Varje LG apparaten ger en relativt lång lista med funktioner av vilka många är tillgängliga på distans på en smartphone app (Android har visats). Det är bara svårt att begripa hur användbara de är utan en humanoid robot kan förflytta den färdiga tvätt i torktumlaren eller sätta porkroast i ugnen. Och samtidigt som de kan slå upp innehållet i ditt kylskåp när du kommer in i affären låter övertygande, att veta att ägaren har att hantera listan manuellt (det finns inget UPC-nummer skanner och RFID är fortfarande bara en dröm) befläckar vår entusiasm ganska lite . Ändå är Thinq definitivt ett steg i rätt riktning. Titta på LG gör sitt planen efter paus.

Fortsätt läsa LG: s Thinq automatiserade ugn, kylskåp och tvättmaskin / torktumlare är framtiden nu (hands-on)

LG: s Thinq automatiserade ugn, kylskåp och tvättmaskin / torktumlare är framtiden nu (hands-on) som ursprungligen visades på Engadget på Sun, 9 Jan 2011 19:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar