måndag 10 januari 2011

Bigfoot Networks Killer intron E2100-drivna moderkort från ASUS, MSI och Gigabyte

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/10/bigfoot-networks-intros-killer-e2100-powered-motherboards-from-a/:
Ser ut som att retas var mer än bara en retas. Det är en truism. Tillbaka på Computex, Bigfoot Networks VD berättade att hans nästa stora mål var moderkort. Företaget infunderade redan sitt Killer E2100 nätverkskort spel i en GPU , och här på CES, det är formellt tillkännage tre samarbeten med stora moderkort beslutsfattare. MSI, Asus och Gigabyte är alla ombord, med den senare att erbjuda en ny linje av G1-Killer mobos senare under året. ASUS kommer att dela ut ett ROG Rampage III Black Edition (visas ovan) som kommer innehålla E2100 på en kombinerad LAN / ljud kallas dubbat Thunderbolt, men din gissning är lika bra som vår när det kommer till specifikationer och CPU kompatibilitet. Prissättning och släppa information förblir ett mysterium i hela sortimentet, men det är nästan en garanti att vi får se mer av dessa stillaliggande under de kommande månaderna.

Bigfoot Networks Killer intron E2100-drivna moderkort från ASUS, MSI och Gigabyte som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 10 Jan 2011 04:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Gigabyte , Bigfoot Networks (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar