måndag 10 januari 2011

Motorola Xoom att skryta barometer, har spirande meteorologer hittat sin nästa tablett

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/10/motorola-xoom-to-boast-barometer-budding-meteorologists-have-fo/:
Att säga Motorolas Xoom hade en coming-out party på CES skulle underskatta saker mycket. Det var lätt en av höjdpunkterna i showen, och den potential som visades var uppenbarligen bara en del av historien. Enligt Moto utvecklare sida, det finns faktiskt en barometer inkluderas alldeles intill en accelerometer, magnetometer, sensor för omgivande ljus och gyroskop. Märkligt nog är en rörelsesensor utelämnats i mixen, men allvarligt ... en barometer? Sanningen ska fram, detta är faktiskt bara en ofta förbisedd punkt som först visades i VZW / Motorolas gemensamt pressmeddelande , men det är bra att veta att åtminstone ett flaggskepp skiffer kommer att vara kompatibel med Android 2,3 's barometer stöd. Här hoppas det blir användbart för att hjälpa dig kringgå ful vädermönster, eller något i den stilen.

Motorola Xoom att skryta barometer, meteorologer har spirande hittat sin nästa tablett som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 10 Jan 2011 10:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Phone Arena | källa Motorola | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar