måndag 10 januari 2011

VW retar nya Passat med Fender ljudsystem för att göra körningen mer som gillar det (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/09/vw-teases-new-passat-with-fender-audio-system-to-make-driving-mo/:
VW retar nya Passat med Fender ljudsystem för att göra körningen mer som gillar det (video)
Någonsin önskat att du kunde ta med palpation-indusing bas, mellanregister förvirrande, och öron-sprängas sönder toppnoteringar på en konsert med dig när du kör? Att dina öron skulle fortfarande vara att ringa på morgonen efter cruising hem från affären? Det är tanken bakom Fender premium ljudsystem i bilen, som kommer att debuterar på Volkswagen : s nya Passat - vilket förresten, är byggd på en ny fabrik i Chattanooga, TN. I bilen ljudsystem är resultatet av ett samarbete med Panasonic som aviserades redan på 2007 . VW har inte riktigt fullt avtäcktes bilen i köttet till världen ännu (det är imorgon), men det ansåg det vara lämpligt att vara värd för ett evenemang reta bilen, ut ett pressmeddelande som säger att systemet kommer att "sätta den råa känslan av levande musik till körupplevelsen. " Vi har försökt att fånga den erfarenheten i videon nedan, vilket gör oss väldigt glada för bolagets senaste sedan faktiskt.

Fortsätt läsa VW retar nya Passat med Fender ljudsystem för att göra körningen mer som gillar det (video)

VW retar nya Passat med Fender ljudsystem för att göra körningen mer som gillar det (video) som ursprungligen visades på Engadget , sön, 9 jan 2011 22:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar