söndag 2 januari 2011

Cambridge professor skapar läskigt, känslor avkänning GPS-system

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/02/cambridge-professor-creates-creepy-emotion-sensing-gps-system/:
Möt Charles: med robotar GPS -system som kan berätta när du har Road Rage. Ja, han är en smula skrämmande att titta , men enligt Cambridge professor som skapat honom, kommer du inte känner för att kasta honom ut genom fönstret när du är frustrerad. Den okroppsliga satnav robot (huvud och bål endast), som sitter i sätet passagerare, är utformad för att svara på förarens känslomässiga signaler, som ansiktsuttryck, kroppsspråk och röstläge. Charles tar denna information och svar om detta och lämna sympatisk fraser när han känner frustration. Forskare säger att roboten är cirka 70 procent korrekt att upptäcka känslor, eller ungefär lika exakt som någon människa. Vi säger i baksätet förare som inte kan slå tillbaka är 100 procent awesome.

Fortsätt läsa Cambridge professor skapar läskigt, känslor avkänning GPS-system

Cambridge professor skapar läskigt, känslor avkänning GPS-systemet som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 2 Jan 2011 03:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TG Daily | källa Daily Mail | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar