söndag 2 januari 2011

Fractal Design Define Mini anpassad PC fall diken lysdioder för stil

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/02/fractal-designs-define-mini-custom-pc-case-ditches-leds-for-sty/:
Som alla som handlat runt efter en anpassad PC fall vet, alternativen är nästan oändliga - men det är lite av en annan historia om du letar för att hålla saker som elegant och enkelt som möjligt. Tack och lov har folk på Fractal Design som nu ytterligare ett alternativ för den mer modest benägna folk där ute i form av deras nya Definiera Mini målet, som är ett Micro ATX version av deras större Definiera R2 och R3 fall. Som ni kan se ovan är det lämpligt monolit-liknande, och det kommer inte med alltför många kompromisser när det gäller specifikationer - i själva verket får du faktiskt en generös sex HDD brickor bland alla de vanliga boende. Inga ord om ett pris ännu, men vi gissar att det kommer inte att kräva för mycket av en premie om bolagets övriga Definiera fall är någon indikation.

Fortsätt läsa Fractal Design Define Mini anpassad PC fall diken lysdioder för stil

Fractal Design Define Mini anpassad PC fall diken lysdioder för stil som ursprungligen visades på Engadget , sön, 2 januari 2011 00:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Fractal Design | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar