söndag 2 januari 2011

The Onion: ny VD undrar hur Radio Shack är fortfarande i näringslivet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/02/the-onion-new-ceo-wonders-how-radio-shack-is-still-in-business/:
Mellan dess tvivelaktiga marknadsföringsbeslut , en dekor som utstrålar ett slags tidiga 90-talet rabatt gallerian vibe, och desperat anställda (även om de är källan till telefonen läckor cell från tid till annan), när vi gör det till Radio Shack det är alltid en ganska ödmjuka erfarenhet. Och som The Onion har påpekat är vi inte först med att ha märkt. Faktum är enligt hemsidan ", sade på måndagen att han fortfarande har" ingen aning "hur hemmet elektronikaffär lyckas hålla öppet." Bolagets nya VD Men det verkar som bolagets övre nivå förvaltning på allvar försöker knäcka koden:
[T] heories om RadioShack fortsatta soliditet innebär bröllop DJs, akuta sladd ersättning, och off-märke trådlösa telefoner. En annan teori innebär oräkneliga RadioShack presentkort som sitter oförlöst i mottagarnas plånböcker. Day har även förmodat att butiken är "fortfarande rullar i friläge på" en enorm förmögenhet tillverkad av fjärrkontroll leksaksbilar i mitten av 1970-talet.
Som påminner oss: vi måste slå The Shack senare idag för att plocka upp en 90 minuters längre tejputbud kassett för vår stereo dual-dubbning kassettdäck.

The Onion: ny VD undrar hur Radio Shack är fortfarande i näringslivet publicerades ursprungligen på Engadget , sön, 2 januari 2011 15:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa The Onion | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar