söndag 2 januari 2011

HTC Thunderbolt och Samsung i520 sätta LTE tyngd till Verizons lagerhållning system

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/01/htc-thunderbolt-and-samsung-i520-bring-lte-gravitas-to-verizons/:
Så om HTC Incredible har kodats som den ADR6300 i Verizon interna system, precis vad tror du att en ADR6400 kan betyda? Ett par skärmdumpar från en VZW anställd levande ut en Julian Assange dagdröm har till synes bekräftat gemensamma förväntan att Verizon kommer mycket snart att leverera sin otroliga efterträdare - mer känt för er och oss som LTE-utrustad HTC Thunderbolt. Medhjälp till HTC luren för att få det röda lagets LTE-nät igång blir Samsung SCH-i520 , en Android 2,2 anordning utrustad med den mest kritiska av tillbehör, en på framsidan kameran. Båda är nu står på branten av att visa upp för försäljning, nollor i lager kolumn bör de inte stanna så runda för mycket längre .

[Tack, Andrew]

HTC Thunderbolt och Samsung i520 sätta LTE tyngd till Verizons lagerhållning system som ursprungligen visades på Engadget , lör, 1 januari 2011 22:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Central | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar