söndag 2 januari 2011

Tesla försäkrar $ 57k Model S kommer att vara lönsamt, sexig att se alltför

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/02/tesla-assures-57k-model-s-will-be-profitable-sexy-looking-too/:
Tesla försäkrar $ 57k Model S är lönsamt, sexig att se alltför
Vägen till tillgänglighet för bilar i framtiden är en smidd med vägspärrar, gropar, och faktiskt IED - allt dyrare utvecklingen. Detta visade sig nyligen sett med Fisker Karma är att få ett pris öka upp till $ 95.900, en rejäl hoppa över första $ 80.000 uppskattningar, men Tesla tar denna chans att ge nya försäkringar om att dess Model S sedan pris av $ 57.000 är bekväm. Det är mycket tack vare mindre Li-Ion batterier, som liknar de som används i bärbara datorer och kan hittas utspridda som sega russin i denna aluminium cookie. De är mycket billigare att framställa än de stora, monolitiska förpackningar som används i Nissan Leaf eller Chevy Volt , ca $ 200 per kWh jämfört med $ 750 för Nissans. Det är billigt nog för Tesla att säkerställa att det fortfarande kan göra en vinst på Model S, trots att kostnaden sätts till ungefär hälften av den Roadster . Kommer det fortfarande vara fallet när den träffar produktion år 2012? Vi kan inte vänta med att ta reda på.

Tesla försäkrar $ 57k Model S kommer att vara lönsamt, sexig att se alltför ursprungligen visades på Engadget on Sun, 2 Jan 2011 10:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog Green | källa Bloomberg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar