söndag 2 januari 2011

Vizio retar träder i tabletten striden med pizazz via Rose Bowl plats

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/02/vizio-teases-entry-into-the-tablet-fray-with-pizazz-via-rose-bow/:
Retas tabletter inför CES syndafloden är inget nytt för tillverkare på denna punkt, men vi ska åtminstone ge Vizio några stilpoäng för sitt dyra syn på taktik. Det beror på en Vizio tablett gjort en inte-så-hemliga utseende under Rose Bowl. Specifikt verkade enheten ca 15 sekunder in i ordförandens budskap i händerna på Vizio Chief Sales Officer Randy Waynick. Bara i fall blotta åsynen av det var för subtil, Waynick manus var också vänlig nog att nämna Vizio hängivenhet till "underhållning frihet för alla" och möjligheten att visa innehåll på "någon av deras fantastiska nya produkter" - blink blink, knuff knuff. Detaljer om produkten är uppenbarligen okänd, men det är ett säkert kort att den körs Android bygger på kontrollampa knapparna längst ned på sin skärm och vi är övertygade om den faktiska specifikationer kommer att dyka upp nästa vecka. Vi är också ganska positiva det är inte Vizio 7-tums bärbar rakhyvel TV . För nu dock titta på hela videon efter paus och fundera över hur lyckligt lottade vi är att leva i en värld där man kunde köpa en biljett till Rose Bowl och hålla ett Vizio tablett till hands ifall det är nödvändigt att titta på en annan fotbollsmatch från läktarna slog till.

Fortsätt läsa Vizio retar träder i tabletten striden med pizazz via Rose Bowl plats

Vizio retar träder i tabletten striden med pizazz via Rose Bowl plats som ursprungligen visades på Engadget , sön, 2 januari 2011 01:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar