måndag 21 februari 2011

Antistatisk E-3POD koncept vinner Citroen Design Award, lediga för sin student skapare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/21/antistatic-e-3pod-concept-wins-citroen-design-award-job-for-its/:
Vem säger att drömmar inte betalar? En ung designer vid namn Heikki Juvonen vann nyligen själv en sex månaders arbetsförmedling på Citroëns PSA Design Centre i Paris efter att producera mest övertygande svar på bolagets dubbla utmaningen satt till studenter på Londons Royal College of Art . Utgångspunkten var enkel - sätta ihop en estetisk för en ultrakompakt stadstrafik som Citroen kunde kalla sitt eget, och att döma av bilderna ovan kan vi nog alla överens om att Heikki uppnått en mycket distinkt utseende med sin E-3POD. Vi är ännu inte säkert hur vi känner om att inne i största av de tre hjulen för den tid som våra elektriskt drivna resor, men den unga Gent har ett halvår på händerna för att justera och förfina sin iögonfallande design. Vi kommer vara redo att provköra en prototyp så snart Citroen blir galen nog att bygga en.

Antistatisk E-3POD koncept vinner Citroen Design Award, lediga för sin student skapare publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 21 Feb 2011 05:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Translogic , Carscoop | källa Heikki Juvonen | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar