måndag 21 februari 2011

Dell XPS fjorton avbrytas, kommer att ersättas med något tunnare och lättare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/20/dell-xps-14-discontinued-will-be-replaced-with-something-thinne/:

Visst var det bara cirka fyra månader sedan som Dell har släppt sin XPS 14 , men tyvärr, de som vill rycka upp Core i5, NVIDIA GeForce 400M laptop idag kommer att ha en väldig svårt. Vissa skarpsynt tipsters märkt att Dells 14-tums mainstream systemet var slut, och ett snabbt samtal till en av våra vänner på Dell bekräftade att den minsta versionen av serien faktiskt inte kommer att göra comeback. Men är det inte eftersom systemet inte sålde bra - Dell hävdar att det faktiskt överskred försäljningen förväntningarna. Med tanke på det var en mycket aggressivt prissatta rigg som egentligen inte förvåna oss, men varför inte ta tillbaka den? Det är där det blir intressant, och vi ger dig Dells exakt offert på den här ...
"Med övergången till Sandy Bridge teknik, valde vi att åter fokusera våra insatser på att införliva detta återkoppling till framtida tunna och lätta produkter att lansera senare i år. Stay tuned!"
Japp, det verkar som Dell förbereder sig för att få några Adamo kvaliteter tillbaka till XPS varumärket, vilket är faktiskt vad fick höra förra året då bolaget tog kål på Adamo varumärket helt och hållet. Vi bor inställda okej!

[Tack till alla som skickat detta i]

Dell XPS 14 avbrytas, kommer att ersättas med något tunnare och lättare ursprungligen visades på Engadget on Sun, 20 Feb 2011 23:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar