måndag 21 februari 2011

BMW lanserar en ny "I" varumärke med inriktning på elektrifiering, gemener

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/21/bmw-launches-new-i-brand-focused-on-electrification-lower-cas/:
BMW lanserar en ny "I" varumärke med inriktning på elbilar, gemener
BMW har redan en av de kortaste namnen på auto fronten, men det handlar om att få kortare. Företaget har precis lanserat "jag", en sub-marque ungefär som bolagets M bilar men, snarare än att fokusera på prestanda, med tonvikt på ny teknik för att skapa bilar som är "bra för oss" och samtidigt vara "bra för vår planet." Det är vad företaget kallar "premium rörlighet" bilar för daglig pendling som låter dig "njuta av de finare sakerna i livet" utan att döda planeten i processen. De två första bilar är i3 (tidigare känd som Megacity ) och I8 (Auto tidigare känd som Vision EfficientDynamics ), som båda sägs vara lika roligt att köra som en aktuell bil men mycket effektivare tack vare sammansatt konstruktion och elektrifierade drivlinor.

Dessutom arbetar företaget även med My City Way apps, som omfattar 40 städer i USA och att många utomlands, erbjuder fartkameror, intressepunkter och även kollektivtrafik info - lite udda för ett bilföretag. Företaget är pantsättning att vi får se dessa "född elektriska" bilar i produktion 2013 och coyly anges att tre inte är det minsta antalet eller åtta största, vilket betyder att vi bör förvänta andra modeller för att fylla det tomrummet - precis som företagets nuvarande alfanumeriska lineupen. Vi kommer säkert att lära mer om dessa bilar i Genève om ett par veckor, och om du tror att BMW bara att man är trendigt med gemena i moniker, gjorde det lansera sitt iDrive controller redan i september 2001 - en månad före den iPod verkligen gjorde "jag" super trendiga.

BMW lanserar en ny "I" varumärke med inriktning på elektrifiering, gemener publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 21 Feb 2011 09:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar