måndag 21 februari 2011

Exklusivt: Sony "S2" dual-screen Android vikbar och 9,4-tums Windows 7 VAIO skjutreglaget beror detta år

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/21/exclusive-sony-s2-dual-screen-android-clamshell-and-9-4-inch/:
Så, nu du har sett PlayStation Certified Qriocity tablett känna inom Sony som "S1". Men det är inte tabletten bara vernerable japanska företaget förbereder lansering under 2011. Vi har blivit tillsagda av ett par mycket pålitliga och beprövade källor att Sony arbetar också med två ganska okonventionellt faktorer tablettform, inklusive en dual-screen Honeycomb vikbar och newfangled Windows 7 tablett reglaget.

Låt oss först titta på clamshell modell idrottsliga ett par 5,5-tums bildskärmar - enheten först antydde i en 2010 Sony patentansökan titeln "en elektronisk bok med förbättrade funktioner . " Men till skillnad från patentets pixlig bild, vi veta att Sonys vikbara - känd som "S2" internt - liknar mer en oval cylinder när som avslutade skildras i illustrationen ovan. Spec-vis, vi veta att det kommer att bli väldigt lika i prestanda till S1 med en Tegra 2 SoC och WiFi + 3G radio på insidan och fram-och bakåtvänd kameror på utsidan. Och liksom S1 tabletten kommer S2 att inriktas på att leverera Qriocity media för konsumenten. Tyvärr, inga ord om huruvida S2 är PlayStation certifierad . Naturligtvis kommer S2 inte köras lager Honeycomb - istället är Sony närvarande optimera Android OS att göra det bästa av dessa två skärmar. En källa rapporterar att ha sett Gmail körs på en demonstration prototyp där listan över meddelanden visas på en skärm med kroppen av det valda meddelandet visas på den andra. Kartor, vi får höra, kommer att visa kartan grafiken på en skärm med de detaljerade turn-by-turn instruktioner eller Gatuvy visas på den andra. Likaså kommer S2 visa en video och bild navigeringen på ena halvan av vikbar med det valda innehållet blåst upp för att fylla skärmen på den andra. Vi är också höra att dessa apps kommer att arbeta i en mängd olika inriktningar. Låter intressant, minst sagt. Tyvärr, våra källor är mindre än entusiastisk. Klicka vidare för att ta reda på varför.

Fortsätt läsa Exklusivt: Sony "S2" dual-screen Android vikbar och 9,4-tums Windows 7 VAIO skjutreglaget beror detta år

Exklusivt: Sony "S2" dual-screen Android vikbar och 9,4-tums Windows 7 VAIO skjutreglaget beror detta år ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 21 Feb 2011 10:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar