måndag 21 februari 2011

Microsoft skjuta liten uppdatering till Windows-telefoner för att förbereda för kopiera och klistra in uppdateringen senare på

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/21/microsoft-pushing-small-update-to-windows-phones-to-prepare-for/:
Bli inte för upphetsad när du ser denna pop uppdatering anmälan upp - så långt vi kan berätta, det har inget användare kommer att märka - men vi har precis fått veta av Microsoft att företaget är redo att skicka ut första uppgraderingen till Windows Phone 7 enheter i området tidigt denna vecka. Det är faktureras som en "mindre uppdatering för att förbereda" för kopiera och klistra in saker (som vi antar fortfarande är måltavlan för tidig till mitten av mars, per Ballmers MWC grundton), även om den exakta tidpunkten för detta första kommer att varierar lite beroende på bärare. Åh, och en notering innan du koppla upp för att försöka ta tag i det: det krävs också en nyligen tryckte uppdatera till den Zune mjukvaran, så du behöver för att få det första före omstart av app och letar efter telefonen firmware.

Microsoft skjuta liten uppdatering till Windows-telefoner för att förbereda för kopiera och klistra in uppdateringen senare på ursprungligen visades på Engadget på måndag, 21 Feb 2011 00:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Windows Phone Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar