måndag 21 februari 2011

Nanocade kit nu till försäljning i USA, något mindre prisvärda på $ 229

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/20/nanocade-kit-now-on-sale-in-the-usa-somewhat-less-pricy-at-229/:
Nanocade förvandlar din netbook till en lap-vänlig arkad kabinett
Om du bett oss att släppa $ 350 för 23 stycken av laserskurna plast, skulle vi förmodligen shoo bort dig, men det är svårt att motstå den otroliga charm Nanocade . Dessutom Rasmus Sörensen designer säljer faktiskt miniatyr skåpdelar arcade för bara $ 229 just nu, vilket gör beslutet att äntligen bygga din egen MAME maskin en aning billigare. Du måste fortfarande lämna alla interna själv, inklusive knappar, en arkad pinne, en bildskärm och lim, och även om du lyckas, lycka nyfikna gäster borta från din nya soffbord conversation piece. Hitta grundsats i ditt val av Midnight Black och Arctic White på vår källa länk.

Obs: Det är lite av en besvikelse, men Nanocade hemsida säger att vackra böjda kontrollpanelen visas ovan faktiskt inte är en del av paketet - det kommer med ett par platta bitar som träffas på ett (till synes) handled-skav vinkel istället.

Nanocade kit nu till försäljning i USA, något mindre prisvärda på $ 229 publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 20 Feb 2011 18:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Nanocade | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar