måndag 21 februari 2011

Man kommer att köra Tokyo Marathon med svindlande mängd prylar, fantastiska brist på skam (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/21/man-will-run-tokyo-marathon-with-dizzying-array-of-gadgetry-ama/:
Man kommer att köra Tokyo Marathon med svindlande mängd prylar, fantastiska brist på skam
Det finns några aktiviteter som du kommer helt enkelt aldrig att kunna få dina vänner att följa med för, och för de flesta grupper av social kohorter kör 26 miles definitivt faller in i "du har kul med att" kategori. Vissa försöker regale sina vänner med berättelser om brinnande lungor och eldig fyrhjulingar, men Joseph Tame har en annan lösning. Han skapade IRIG, en nyfiken grej med fyra iPhones , en Android -enhet av okänt ursprung, en IPAD , tre trådlösa routrar, en väderstation, en pulsmätare, och en dum håna parabol upp på hans huvud. Med allt detta han planer på livestreaming hela sitt lopp med hjälp av Skype , FaceTime , RunKeeper och en anpassad Android app som kommer att skicka ut atmosfäriska förhållanden - enligt Josef att göra "allt detta samtidigt ser otroligt cool." Vi kan inte argumentera med det, men vi kan inte hjälpa orolig för skavsår som grej kommer att leda. Se själv i videon nedan.

Fortsätt läsa Man kommer att köra Tokyo Marathon med svindlande mängd prylar, fantastiska brist på skam (video)

Man kommer att köra Tokyo Marathon med svindlande mängd prylar, fantastiska brist på skam (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 21 Feb 2011 10:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Marathon-projektet | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar