söndag 13 februari 2011

Åttonde Circuit förklarar RAZR en dator enligt federal lag

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/12/eighth-circuit-declares-razr-a-computer-under-federal-law/:
Det är ingen tvekan om att dagens smartphones är fickan datorer - de är lika eller mer kraftfull än den stationära datorer från förr - men hur dumbphones? Tja, i USA v. Kramer, åttonde appellationsdomstol bara höll att en Motorola MOTORAZR V3 passar den federala lagstadgad för en dator - och citerade woz i yttrandet: "Allt har en dator i det nuförtiden." Verkar lite dumt att kalla en RAZR en dator, men domstolarna kan bara tolka gällande lagar, inte göra nya - och amerikansk lag säger att en dator är "ett elektroniskt, magnetiskt, optiskt, elektrokemisk process, eller andra höga datahastighet behandling enheten utför logiska, aritmetik, eller lagring funktioner. " Eftersom detta var första gången en federal appellationsdomstol hade avgjort det problemet genom att ställa åttonde Circuit ett prejudikat som andra domstolar sannolikt kommer att följa. Och ja, är domstolen känner en sådan definition kan omfatta mikrovågsugn och kaffebryggare, och informerade kongressen om att det ska ändra lagen om det inte gillar det. Oavsett om du håller med, lagt till denna tolkning lite fängelse för en kille som erkände sig skyldig till att försöka delta i sexuella aktiviteter med en mindre, så den milda absurda i det hela är bra av oss. Någonstans Chris Hansen ler.

Åttonde Circuit förklarar RAZR en dator enligt federal lag publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 12 Feb 2011 21:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink New Orleans City Business | källa Scribd | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar