söndag 13 februari 2011

LG Optimus 3D har dual-core 1GHz OMAP 4 CPU, video codec upp Wazoo

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/12/lg-optimus-3d-has-dual-core-1ghz-omap4-cpu-video-codecs-up-the/:
LG har varit mäktiga snål med information om sin 3D-smartphone, men några mycket lovande dem har precis kommit ut ur Barcelona inför Mobile World Congress - i enlighet med de företag temat fördubbling allt , LG Optimus 3D kommer levereras med en dual-core 1GHz TI OMAP 4 chip. Med tanke på att vi har sett att vissa SOC köra tre skärmar , gissar vi att ett enda 4,3-tums stereo skärm (ja, 4,3-tum är bekräftat) kommer att bli gammal hatt, och vi har säkert sett den medföljande PowerVR SGX540 grafik kasta runt lite vikt i många Galaxy S . Raw specifikationer undan dock Optimus 3D har en funktion som vi har väntat på i Android ett tag: LG säger att den kommer att ha "fyra gånger mer videoavkodare än konkurrerande modeller. " Visserligen, som förmodligen innebär att det fortfarande kommer bara att spela cirka åtta videoformat totalt, men så länge vi kan spela de allra flesta av våra anime music video bibliotek utan omkodning dagligen, vi lovar att bara gnälla ibland. Deal? PR efter rasten.

Fortsätt läsa LG Optimus 3D har dual-core 1GHz OMAP 4 CPU, video codec upp Wazoo

LG Optimus 3D har dual-core 1GHz OMAP 4 CPU, video codec upp Wazoo publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 12 Feb 2011 22:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar