söndag 13 februari 2011

Samsung Galaxy Tab II och Galaxy S II bilder läcka ut före Barcelona händelse

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/12/samsung-galaxy-tab-ii-pictures-leak-out-ahead-of-barcelona-event/:

Det finns fortfarande tolv timmar att gå innan Samsung avslöjar sin nya produkter på Mobile World Congress i Barcelona, men på något sätt finns det redan en rad bilder påstått "från händelsen." Vi klagar inte, men eftersom fyra av dem visa upp den nya 10,1-tums Galaxy Tab II. Vi upptäckte igår att Sammy's skiffer kommer att köra Android 3,0 Honeycomb på 1280 x 800 upplösning och på en 1GHz processor, och hört rykten det " d har en 8 megapixel kamera med HD-videoinspelning också, men det här är första gången vi såg en bra bild av tabletten, och vi föreställer oss att du i samma båt. Följ med oss på en resa över till Samsung Hub för att se hela set (och fler bilder av Samsung Galaxy S II), eller om du är för upptagen fyllning pekskärmen-smetas tummarna, helt enkelt tryck på paus för att se en göra vad enhetens baksida kan se ut.

[Tack, Dell P.]

Fortsätt läsa Samsung Galaxy Tab II och Galaxy S II bilder läcka ut före Barcelona händelse

Samsung Galaxy Tab II och Galaxy S II bilder läcka ut före Barcelona händelse som ursprungligen visades på Engadget , lör, 12 Feb 2011 23:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Samsung Hub | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar