söndag 13 februari 2011

WSJ bekräftar mini-iPhone, säger Apple kan göra MobileMe gratis

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/13/wsj-corroborates-the-mini-iphone-says-apple-may-make-mobileme-f/:
The Wall Street Journal har vägt in på rykten om Apples iPhone mindre , och citera "personer med insyn i ärendet" offentliggörandet säger att ryktena är sannolikt sant. En sådan välbekant person såg enligt uppgift en enhet hälften så stor som iPhone 4, med kodnamnet "N97" och sa att telefonen kommer att endast omkring hälften så stor som originalet, och på endast ca halva priset också. Otroligt, anonyma källor fortsatte de att lämna ut upplysningar som uttrycker idén att Apple kunde äntligen göra sitt MobileMe molntjänst svit fria och att det bara kan vara den plattform från vilken Apple äntligen kunde lansera en strömmande musik plattform och minska behovet av alla dessa GB flashminne i fickan. Vi låter dig veta om eller när något av det händer, okej?

WSJ bekräftar mini-iPhone, säger Apple kan göra MobileMe gratis ursprungligen visades på Engadget on Sun, 13 Feb 2011 14:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa WSJ | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar