söndag 13 februari 2011

Samsung Galaxy Tab 10,1 tjänsteman: 2 Tegra, Honeycomb, dubbla kameror (hands-on med video!)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/13/samsung-galaxy-tab-10-1-official-tegra-2-honeycomb-dual-camer/:
Jisses, det har varit en lång helg av nästan oavbrutet Galaxy Tab II retas , men det är dags: Samsungs slutligen släppa den officiella uppgifter om dess 10,1-tum, Android Honeycomb tablett till världen. I motsats till läckor, tabletten är det kallas Galaxy Tab 10,1 - greppa sin monikern från skärmstorlek, naturligtvis - och liksom resten av den kommande Android 3,0 tabletter att den drivs av en dual-core Tegra 2-processorn , kommer att finnas tillgänglig med 16GB eller 32GB minne och har en på framsidan 2 megapixelkamera samt en 8 megapixel kameran runt ryggen. Det är bara toppen av ett isberg, men vi har fått de praktiska detaljer också - hitta specs, full intryck och även några video av skiffer i aktion efter paus! Åh, och glöm inte att stoppa genom gallerierna nedan för att se den nya fliken 10,1 på nära håll och sedan möts med Sammy ursprungliga Tab, för att inte nämna Apple IPAD.

Fortsätt läsa Samsung Galaxy Tab 10,1 officiell:-händer på med video!) Tegra, Honeycomb, dubbla kameror 2 (

Samsung Galaxy Tab 10,1 tjänsteman: 2 Tegra, Honeycomb, dubbla kameror (hands-on med video!) som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 13 Feb 2011 12:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar