söndag 13 februari 2011

Fujitsu lanserar världens första MeeGo netbook, världen knappt märker

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/13/fujitsu-unveils-worlds-first-meego-netbook-world-barely-notice/:
Det har inte varit ett fruktansvärt bra vecka för MeeGo , men det finns en knapphändig guldkant i molnet - den första MeeGo netbook har anlänt till Singapore, artighet av Fujitsu. Egentligen för att vara exakt, det är den första netbook att skickas med MeeGo förinstallerat, som Fujitsu är helt enkelt shoehorned den lätta operativsystemet på dess befintliga LifeBook MH330 maskin. Tråkigt nog är det MH330 ungefär lika tråkig som de kommer - det är en plain vanilla 1,66 GHz Intel Atom N455 ultraportabel med 1 GB RAM, en 250GB hårddisk och en 10,1-tums 1024 x 600 LED-bakgrundsbelyst skärm. Företaget säger att det är anpassat MeeGo att dra fördel av hårdvara knappar, men förutom att det inte är något anmärkningsvärt här, bara en (ungefär $ 400) netbook som lyckats hitta en plats i historiens annaler för att vara den första att förinstallera ett operativsystem som är redan på outs - om än en mycket trevlig, snabbt-uppstart en. PR efter rasten.

[Tack, Edwin C.]

Fortsätt läsa Fujitsu lanserar världens första MeeGo netbook, världen knappt märker

Fujitsu lanserar världens första MeeGo netbook, världen knappt märker publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 13 Feb 2011 06:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar