söndag 13 februari 2011

Webby är Android-drivna Chumby sak som inte har vunnit några priser - ännu

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/13/webby-is-the-android-powered-chumby-thing-that-hasnt-won-any-aw/:
Webby är Android-drivna Chumby sak som inte har vunnit några priser ännu Vad är en Webby? Det är, enligt tillverkarens Avantis ", en revolutionerande ny gadget som är som ingenting dina kunder har sett förut." Det är naturligtvis, antar att de aldrig sett en Chumby , eftersom det är i grunden vad det är - kör Android , dock. Den har en svit av prylar och lite apps som låter dig radioström internet, kolla din e-post, kryssning RSS-flöden, och även vakna upp till ett larm. Ja, välbekanta saker, men den uppenbara bristen på social networkability är lite av en besvikelse. (Det verkar inte ens vara en Twitter-klient!) Den drivs av en 600MHz ARM CPU med 256 MB RAM, 2 GB internt flash kopplats ihop med SD-och USB-expansion. Den 3,5-tums pekskärm har en upplösning på 320 x 240 och det kommer att ansluta via WiFi 802.11b/g/n. Den har även en DMB-mottagare om du råkar leva i ett land som på liknande sätt är utrustad. Allt detta styrs av att undra på att är Android 2,1, men för en hemlig pris.

[Tack, till]

Webby är Android-drivna Chumby sak som inte har vunnit några priser - ännu ursprungligen dök upp på Engadget on Sun, 13 Feb 2011 03:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Avantis | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar