söndag 13 februari 2011

Samsung Galaxy S II officiellt: Tegra 2, 4,3-tums Super AMOLED Plus, som kommer denna månad (hands-on med video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/13/samsung-galaxy-s-ii-official-tegra-2-4-3-inch-super-amoled-plu/:
En av de värsta bevarade hemligheter av MWC i år - Galaxy S II - är äntligen officiell, och vi skulle säga att det lever verkligen upp till sitt namn som en riktig efterträdare till den ursprungliga Galaxy S som tände Android marknadsplats brand förra året. Större (och till stor del förväntade) funktioner inkluderar ett 4,27-tums 800 x 480 Super Plus AMOLED -skärm, en 8 megapixel kamera primär med 1080p video capture åtföljas av en 2 megapixel kamera på framsidan, Gingerbread med TouchWiz 4,0, integrerat NFC-stöd (på vissa versioner ), och ett skal som mäter bara 8.49mm tjock, vilket gör det troligt den tunnaste smartphone någonsin att rulla av det löpande bandet - i själva verket är det över 0,2 mm tunnare än Sony Ericssons Xperia Arcs tunnaste punkten. Den största nyheten här, dock kan vara att Sammy händer med en NVIDIA Tegra 2 kärna - samma som LG Optimus 2X, Motorola Atrix 4G, och Droid Bionic - trots att dess egna Exynos 4.210 bara tillkännagavs i mars produktion.

Vi kunde spendera lite tid med Galaxy S II idag, och vi kan definitivt säga att detta är en underbar enhet. Det delar Infundera 4G ambitioner som en ultra-tunn Android enhet och förmodligen delar de flesta av sina industriella designelement, men intressant, det Infundera steg ner från 4,5 till 4,3 inches - antingen en nick till det faktum att 4,5 är för stort för en mainstream smartphone, eller ett tecken på att 4,5-tums Super AMOLED Plus komponent helt enkelt inte är redo ännu. Du märker helt hur löjligt tunna telefonen är som det vilar i din hand, och effekten förstärks av det faktum att det har så mycket yta - skärmen till kant förhållandet är off the charts. Även om vi fortfarande föredrar Android erfarenhet beståndet, TouchWiz 4,0 (som det kallas) på toppen av Gingerbread är klart Samsungs mest förfinade sed Android hud hittills, ett nytt spel Hub i ROM har potential att strida med Sonys Playstation Suite och låter utvecklare att kringgå hämtningsstorleken gränserna för Android marknaden, men vi kunde inte testa den på förproduktionsmodeller enheten fick vi.

På grund av brist på tid och anslutningsmöjligheter, har vi inte kunnat sätta telefonen via en svit av hastighet test, men hela UI kändes perfekt snabb och smidig, ett bevis på Tegra 2: s kotletter. Som på CES var vi blåses bort av klarhet och ljusstyrka Super AMOLED Plus-skärm - bild de redan utmärkta Super AMOLED-teknik Amped upp på steroider, och du har ett bra sinne för vad vi pratar om här . Alla sa, detta verkar vara en stor uppgradering till galaxen S, om något, vi är lite oroliga för att det kommer att bli en smidge för stor för personer som var helt nöjd på 4-tums grupp, men oddsen är goda Samsung kommer att fortsätta att spotta fram mindre enheterna för dessa folk. Det kommer att finnas på marknaden i delar av Europa och Asien så snart som denna månad, inga ord om Nordamerika, men som alltid finns det knappast någon tvekan om Samsung har några planer i verket. Följ paus för vår snabba video och hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa Samsung Galaxy S II officiellt: Tegra 2, 4,3-tums Super AMOLED Plus, som kommer denna månad (hands-on med video)

Samsung Galaxy S II officiellt: Tegra 2, 4,3-tums Super AMOLED Plus, som kommer denna månad (hands-on med video) som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 13 Feb 2011 00:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar