söndag 13 februari 2011

Fisher Price släpper rikanska Spela mål och Kid-Tough Se dig själv Kamera, kommer du att tacka dem

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/12/fisher-price-releases-ican-play-case-and-kid-tough-see-yourself/:
Du vet vem du kan lita på att skydda din teknik? Fisher Price , det är vem. Vi vet, det låter lite galen, men vad andra bolag där ute tänker på att skydda dina prylar från de bedårande ännu fet-handed barn? Företaget är sparka igång Toy Fair med några nya prylar som gör just detta, och först upp, är den söta lilla Laugh & Learn rikanska Spela iPhone fall där uppe. $ 20 plasthölje lagrar alla generationens iPhone eller iPod Touch och har en skärm täcka att skydda din dyrbara kapacitiv LCD från "dribblingar och dregla." Allvarligt, OtterBox har fullt upp - leksaken ens har skallror och handtag för att underhålla när mamma eller pappa måste Ryck telefonen för att ringa ett samtal. Och eftersom man tittar på e-post, texter eller program kunde få lite tråkigt för dessa tre till 36-månaders-åringar efter ett tag, är Fisher lägga till några nya Laugh & apps Lär dig att App Store senare denna månad.

Hur är de äldre barnen, frågar du? Nå, kommer de inte vara intresserade av ditt varumärke nya peka-och-skjuta när de har fått en Kid-Tough Se dig själv kamera av sina egna. Eller åtminstone det är vad företagets hoppas - plasten kamera har en roterande 1,2 megapixel objektiv med 4x zoom så att barnen kan ta bilder på sig själva och sedan kolla upp det på 1,8-tums LCD-skärm. Den tävlande finns en SD-kortplats och drivs av fyra AA-batterier. Visst, har den inte det senaste och bästa specifikationer, men vad 70 $ kameran vet du som kan anpassa bilder med "roliga digitala stämplar"? Vi sa ju att dina gadgets skulle stanna säker och sund. Det kanska Spela mål och Kid-Tough kameran kommer inte att finnas tillgängliga förrän i sommar, men vi har i galleriet med hands-on skott nedan så du kan kolla ut dem tidigare.

Fisher Price släpper rikanska Spela mål och Kid-Tough Se dig själv Kamera, kommer du att tacka dem som ursprungligen visades på Engadget , lör, 12 Feb 2011 19:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar