söndag 13 februari 2011

Sony Ericsson Xperia svartabörshajar Spela multiplayer spel, lovar 50 titlar vid lanseringen

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/13/sony-ericsson-touts-xperia-play-multiplayer-gaming-promises-50/:
En spelande telefon är inte mycket speciell utan vissa spel att backa upp det, och Sony Ericsson har tack och lov fyllt i minst ett par nya detaljer om den del av ekvationen vid dess MWC presskonferens i dag. Det inkluderar en antydan till vissa mobila hotspot-baserade multiplayer spel, och ett löfte om "runt 50 titlar" som ska vara tillgängliga vid lanseringen, bland annat Guitar Hero, Assassin's Creed, Dead Space och Reckless Racing. Tyvärr är det inte klart hur många av dem som faktiskt kommer att vara exklusiva för Xperia Play i motsats till Android telefoner i allmänhet, och det faktum att SE bara lyfta fram några exklusiva extra nivåer för Reckless Racing är inte precis allt som uppmuntrande. Vi "gissar att det är fortfarande mycket mer information att komma, dock, så håll ögonen öppna.

Sony Ericsson Xperia svartabörshajar Spela multiplayer spel, lovar 50 titlar vid lanseringen publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 13 Feb 2011 13:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar