torsdag 31 mars 2011

Acer VD och koncernchef Gianfranco Lanci avgår mitt i oenighet om bolagets framtida inriktning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/31/acer-ceo-and-president-gianfranco-lanci-resigns-amid-disagreemen/:
Acers styrelse och VD verkar inte ha varit att komma överens alltför briljant nyligen och nu är situationen har kommit till en punkt med avgång en Mr Gianfranco Lanci från företagets rodret. I ett pressmeddelande bara distribueras, pekar Acer att Lanci innehaft olika utsikt från majoriteten av styrelseledamöter om "vikten på skalan, tillväxt, kund värdeskapande, märkets läge tillbehör och om resursfördelning och metoder för genomförandet." Efter några månader av diskussioner som misslyckats med att leverera ett samförstånd, har båda parterna beslutat att det är bäst att gå skilda vägar. För nu, saker fortsätta som vanligt med Acers målsättning fortfarande globaliseringen av sin produktportfölj, vars centrala förblir den personliga datorn, enligt ordförande JT Wang . Han är alltså den man som tar över för Lanci medan Acer söker upp en ersättning för frispråkig italienska.

Fortsätt läsa Acer VD och koncernchef Gianfranco Lanci avgår mitt i oenighet om bolagets framtida inriktning

Acer VD och koncernchef Gianfranco Lanci avgår mitt i oenighet om bolagets framtida inriktning som ursprungligen visades på Engadget tor, 31 Mar 2011 04:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar