torsdag 31 mars 2011

Microsoft lämnar in antitrust klagomål mot Google med Europeiska kommissionen, ignorerar ironi

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/31/microsoft-lodges-antitrust-complaint-against-google-with-europea/:
Så Microsoft inte gillar konkurrensbegränsande beteende , va? Sedan när? Brad Smith, chefsjurist för Redmond rabblerousers, har postat en lång bloggpost beskriver Microsofts problem med "ett mönster av åtgärder som Google har vidtagit för att befästa sin dominans" i online-sökning och annonser, som han påstår är till nackdel för konsumenterna i EU. Lustigt nog är halva inlägget om Googles juridiska frågor i USA, men vi kommer ställa det åt sidan för nu. Vad detta handlar om är att Microsoft har slutligen fått den handskarna - Google har klandrat den för att driva andra företag att göra sitt smutsiga arbete - och är nu att lägga sitt namn till listan över motståndarna till Mountain View järngrepp om sökning i Europa. Europeiska kommissionen redan tar ett regelverk looksee på Googles taktik, så detta inte är gnistor av en ny utredning, men det tillför glamour av två stora namn låsning juridiska horn ännu en gång. Hit källan länken för Brads utläggning av Googles skurkaktiga missgärningar.

Microsoft lämnar in antitrust klagomål mot Google med Europeiska kommissionen, ignorerar ironi ursprungligen visades på Engadget tor, 31 Mar 2011 03:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa Microsoft på frågor | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar