torsdag 31 mars 2011

Kinect dyk i anime cyberrymden, vågar du fånga söt robot tankar (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/30/kinect-dives-into-anime-cyberspace-dares-you-to-catch-cute-robo/:

Om din främsta dröm är att jack in i en dystopisk cyberpunk verklighet där hackare leka med mänskliga hjärnor (och ni också hända att älska japansk anime), skulle du bäst boka ditt flyg till Tokyo just nu - en Shibuya varuhus har inrättat en grundläggande cyberrymden simulator direkt ur Ghost in the Shell. Det är filmen Ghost in the Shell: SAC Solid State Society, för att vara exakt, som precis fick en stereoskopisk 3D re-release i Japan den här veckan, och till dess ära kreativa tjänster företaget Kayac ställa om att bygga en högkvalitativ Kinect hacka . Microsofts djup kameran följer de magra av kroppen, medan den insmickrande virtuella verkligheten projiceras på ett par närliggande väggar, och det är ditt mål att smälla den Tachikoma tanken dumma utan att falla över sig själv. Få en titt på hur det är att spela med i videon ovan.

Kinect dyk i anime cyberrymden, vågar du fånga söt robot tankar (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 30 Mar 2011 20:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrunchGear | källa BMCL (Vimeo) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar