torsdag 31 mars 2011

HTC Ankomst recension

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/31/htc-arrive-review/:
Fast det blev retad slutet av förra året - på samma dag att HTC tillkännagivit sin allra första Windows Phone 7 enheter, faktiskt - bolagets QWERTY-packning 7 Pro har tagit sin söta tid att göra det till amerikanska etern, i processen , det genomgått en namnändring och plockade upp den första stora plattformen uppdateringen från Microsoft . Telefonen vi vet nu som Arrive äntligen finns från Sprint, blev den första Windows Phone 7 enheten tillgänglig på CDMA-nät. Dessa dagar, det är ganska ovanligt att en HTC-lur - eller en telefonlur på någon amerikansk operatör, verkligen, oavsett tillverkare - ta lång tid att göra det till abonnenternas händer efter tillkännagivandet, men i detta fall var Sprints händerna bakbundna : Microsoft helt enkelt inte får stöd för CDMA inledningsvis, vilket förklarar varför både AT & T och T-Mobile har åtnjutit ett urval av modeller från Samsung, LG, Dell, och HTC både medan Sprint och Verizon tålmodigt har tråkigt sina tummar.

CDMA torkan är över, men, det Anländer varumärkena bara den första av vad som bör finnas flera Redmond-kompatibla telefoner under loppet av 2011. Är det en passande första försök? Och hur fungerar det biljettpris mot GSM-modeller som visade den till marknaden? Läs på.

Fortsätt läsa HTC Ankomst recension

HTC Ankomst recension publicerades ursprungligen på Engadget tor, 31 Mar 2011 15:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar