torsdag 31 mars 2011

Titta kontrollerade Robo-tot greppar små föremål, meningen med livet (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/30/watch-controlled-robo-tot-grasps-small-objects-the-meaning-of-l/:
Det kan verka som det finns ett överflöd av robot nyheter nyligen, men vi försöker bara att tillfredsställa våra mekaniska överheten levererar det senaste inom gadget och teknik nyheter. Vad vi har här är ett Arduino -baserade Robo-gripper som bara tjänar till att flytta runt och använda sina 3D tryckta klor för att ta små objekt som vi skulle annars vara för lat för att plocka upp oss. Roboten, infunderas med en Texas Instruments CC1110 dev kit, styrs med en accelerometer-baserade Chronos titta och kan röra sig i alla riktningar genom att helt enkelt luta ur. Om du vill ta en gåskarl på den här lilla killen i aktion, kolla in videon förbi paus - det är alltid värmande att se människor som har övertaget mot maskinen.

Fortsätt läsa Titta kontrollerade Robo-tot greppar små föremål, meningen med livet (video)

Titta kontrollerade Robo-tot greppar små föremål, meningen med livet (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 30 Mar 2011 18:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hack A Day | källa Gadget Dreams | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar