torsdag 31 mars 2011

Android PlayStation emulator PSX4Droid drog från Market, fingrar pekar på Xperia Play (uppdaterad)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/30/android-playstation-emulator-psx4droid-pulled-from-market-finge/:
Uh oh, har dagen äntligen kommit. Vi samlades bara från Joystiq (och bekräftade oss själva) att den berömda Android första-gen PlayStation emulator, PSX4Droid har dragits från marknaden. Anledningen? Dess författare, ZodTTD , säger Googles informerade honom om att det var en fråga om "Content brott mot reglerna", men som någon skulle misstänka, att det har tagit åtta månader för Google att vidta åtgärder antyder detta kommer sannolikt att göra med den förestående lanseringen av den Xperia Play , som kommer att ha en egen mekanism för att driva den ursprungliga PlayStation lekar. En annan gåta är att det ser ut som andra emulatorer som SNesoid (SNES), GameBoid (Game Boy) och i synnerhet FPSE (Playstation) verkar vara säkra för nu, vilket tyder på att det finns andra orsaker bakom denna avlägsnas, men fortfarande föreslår timing annat. På den ljusa sidan, kan vi alltid lita på tredje part app marknader.

Uppdatering: Här är en super allmän uppgift vi just fått från Google i denna fråga:
"Vi tar bort program från Android Market som bryter mot vår policy."

Android PlayStation emulator PSX4Droid drog från Market, fingrar pekar på Xperia Play (uppdaterad) publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 30 Mar 2011 22:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq , Mobiputing | källa @ ZodTTD (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar