torsdag 31 mars 2011

Skype 5 för Mac fortsätter att omintetgöra - hur är det behandlar dig?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/30/skype-5-for-mac-continues-to-frustrate-hows-it-treating-you/:
Det är sällsynt att en ny bit av programvaran ger bara positiv feedback, men världens mest populära VoIP app har till synes frustrerad skaror av trogna Mac-användare, inklusive ett antal tekniskt kunniga personer inom just dessa väggar. En lysande jämförelse mellan gammal och ny har vuxit fram under på Ignorera Koden (länkad här nedan för din läsning), och det fick oss undrar - är genomsnittliga konsumenterna ser detta annorlunda? Det är ingen tvekan om att Skype 5 för Mac ser fan av mycket som Windows bygga, men som den nämnda artikeln påpekar, verkar det som om UI ingenjörer har sänkt standarden på OS X-versionen istället för att dra Windows variant upp. Vad gör den nya utgåvan så svårt att svälja är bara hur idealisk den tidigare modellen - nu, det är en knepig uppgift att upptäcka kontakter, initiera chattar och hantera de mest grundläggande uppgifter som Skype ska hantera. Så lämnar vi det till dig: är Skype går i fel riktning när det gäller användbarhet och funktionalitet, eller bör de kollektiva världen bara få ett grepp?

View Poll

Skype 5 för Mac fortsätter att omintetgöra - det är som behandlar dig? Hur ursprungligen visades på Engadget , ons, 30 Mar 2011 19:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar