torsdag 31 mars 2011

MakerBot gränssnitt styrelse Kit gör PC-mindre 3D-utskrifter, förvandlar din superhjälte fantasier till verklighet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/30/makerbots-interface-board-kit-does-pc-less-3d-printing-turns-y/:
Om du är som oss - det vill säga, mycket populära och förödande snygg - då är du förmodligen undrar varför någon inte har producerat en actionfigur i din avbild ännu. Tja undrar inte längre, för folk över på MakerBot just meddelat ytterligare ett praktiskt verktyg för att göra hemma 3D-utskrifter ännu enklare. Ett tillägg till träffande titeln tinget-O-Matic , Gen 4 Interface Board Kit v1.1 faktureras som en DIY gränssnitt som låter dig använda din thingy skrivaren utan att behöva koppla den till en PC. Satsen är utrustad med en SD-kortplats för enkel självständig verksamhet, och eftersom styrelsens fullt hacka kan du använda den för att kontrollera dina robotar eller homebrew CNC-enheter också. Den sport nio programmerbara knappar och en LCD-skärm för feedback, och låter dig ställa in och läsa temperaturer, visa bygga framsteg, eller starta ett nytt projekt som lagras på SD-kortet. Så vad väntar du på? Din egen aggrandizing bobblehead kommer inte att göra själv.

MakerBot gränssnitt styrelse Kit gör PC-mindre 3D-utskrifter, förvandlar din superhjälte fantasier till verklighet ursprungligen visades på Engadget , ons, 30 Mar 2011 22:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gör | källa MakerBot | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar