torsdag 31 mars 2011

Samsung massproducerar 22-tums LCD-transparent, din datorbildskärm sjuder av svartsjuka

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/31/samsung-mass-producing-22-inch-transparent-lcd-your-desktop-mon/:
De sa att de skulle göra det, och genom tusan det är nästan här - Samsung bara visat att dess anläggningar börjar pressa fram se-thru datorskärmar som inte kräver ström-sugande bakgrundsbelysningen att fungera. Tyvärr ser det ut som fantastiska AMOLED sorten är fortfarande på ritbordet, men omgivande ljus-drivna skärmar är på väg, med Samsung erbjuder en 22-tums, upplösning 1680 x 1050 panel med ett kontrastförhållande på 500:1 till att börja med . Sammy föreslår vi får se det i HDMI och USB-kompatibla monitorer och misstänker att det kommer att användas i reklam och telekonferenser först - vilket tyder på detta visas inte kommer billigt - men vi vet alla det sanna killer app kommer att vara en fin stor ramlösa laptop skärm . Vi tar två, tack. PR efter rasten.

Fortsätt läsa Samsung massproducerar 22-tums LCD-transparent, din datorbildskärm sjuder av svartsjuka

Samsung massproducerar 22-tums LCD-transparent, din datorbildskärm sjuder av svartsjuka publicerades ursprungligen på Engadget tor, 31 Mar 2011 00:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar