torsdag 31 mars 2011

Amazon förhandla om Cloud Player erbjudanden licensiering av musik trots allt?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/30/amazon-negotiating-for-cloud-player-music-licensing-deals-after/:
Offentligt, vill Amazon du tänka den inte bryr sig om licensiering av musik att det kommer att låta dig lagra i molnet , men privat vi hört företaget klättra som en galning att arbeta saker med arga skivbolag som vi talar. Specifikt Wall Street Journal citerar ett par anonyma källor som säger Amazons faktiskt förhandlar behandlar de fyra stora skivbolag just nu - även om Amazon inte kommer att bekräfta en sådan sak - som e-handel hoppas att stänga inom några veckor. Vad mer, säger de Amazon kan flytta till ett system som jämför användarnas uppladdade låtar med en databas över de låtar det lyckades licens bör affären går igenom - ett system likt Sonys Music Unlimited , av ljudet av den. Det borde inte komma som någon överraskning, då, att den tidning citerar Sony Music ordförande Martin Bandier i sin sista stycket, som gör hans pekade indignation på Amazon tillkännagivande hörd:
"Detta är bara ytterligare markrofferi. Jag kan inte göra det någon tydligare än så. Det är verkligen respektlöst, och naturligtvis är vi överväger alla våra alternativ."
Inget slår en liten bit av mainstream media för att hjälpa tryck en affär.

Amazon förhandla om Cloud Player licensavtal musik trots allt? ursprungligen visades på Engadget , ons, 30 Mar 2011 23:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar