fredag 25 mars 2011

Är din iPad 2 upplever intermittant WiFi-anslutning frågor?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/25/is-your-ipad-2-experiencing-intermittant-wifi-connection-issues/:
Vissa saker ändrar de aldrig. Pojkar är pojkar, fri aldrig egentligen är, och iPads kommer att ha WiFi frågor. Om du minns ursprungliga Apple skiffer också haft sådana besvärande frågor med att upprätthålla en trådlös anslutning som folket i Cupertino faktiskt gett ett löfte att fixa saker i tid. Så småningom patch var som rullade verkligen ut, men sedan vi hörde att IOS 4,2 var skjuts lite på grund av - du gissade det - mer WiFi frågor. Nu när IPAD 2 har gjort sin väg ut i beundrande allmänhetens händer, vi börjar se en växande kader av kunder höja liknande koliken. Vår egen IPAD 2 inte har visat någon WiFi-anslutning frågor som av ännu, men det finns en 10 + sida trådig i Apples forum som har oss undrar om vi är bland de lyckliga få. Har du märkt några internet quirks med din nya IPAD? Eller är alla dessa människor helt enkelt använda världens sämsta router? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

[Tack, Brian]

Är din iPad 2 upplever intermittant WiFi-anslutning frågor? ursprungligen visades på Engadget på Fri, 25 Mar 2011 14:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Apple | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar