fredag 25 mars 2011

TEROOS robotliknande avatar ger din långväga flickvän en liten, Glosögda ansikte (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/25/teroos-robotic-avatar-gives-your-long-distance-girlfriend-a-tiny/:
Har du tall för animatronisk ögon och robotar som viskar gulligt nonsens i ditt öra? Tja, med avlägsna flickvänner glädjas, nördar eftersom TEROOS, bogen monterade, fjärrstyrda telepresence har avatar kommit. Skapad av forskare från Keio University i Japan, den lilla bot har en kamera och mikrofon så långt bort vänner kan se och höra vad man gör, medan en riktad högtalare håller dina konversationer privata. Meddelandet artighet av Skype , medan viss anpassad kod användarna kontrollerar enhetens sexaxliga ledade huvudet. Det är inte ett oberoende system, men eftersom det bygger på en smartphone för att förmedla kommandon från en PC till avatar via Bluetooth. Användare kan också ändra bot ansiktsuttryck tack vare ett par googly ögon och mekaniska ögonlock, även om det inte har riktigt den känslomässiga rad andra androider från landet av den uppgående solen. Fascinerad? Kontrollera VID efter rasten.

Fortsätt läsa TEROOS robotliknande avatar ger din långväga flickvän en liten, Glosögda ansikte (video)

TEROOS robotliknande avatar ger din långväga flickvän en liten, Glosögda ansikte (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 25 Mar 2011 12:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DigInfo | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar