fredag 25 mars 2011

Wham-O's Frisbee Forever IOS app lovar att ändra bakgård roligt ... för evigt

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/25/wham-os-frisbee-forever-ios-app-promises-to-change-backyard-fun/:
Om det är en sak iPhone behov - och då menar vi precis en sak - det är helt klart en frisbee app. Er, Frisbee (R) app. Inte en legitim Gmail-programmet. Inte ett nytt anmälningssystem. En Frisbee (R) app. Som historien går, Wham-O har kopplat händer med Kiloo för att utveckla den Frisbee Forever app för iPhone, iPod touch och IPAD, som sägs erbjuda ivrig IOS gamers "unika utmaningar och hinder i en rik komplett 3D-miljö." Vilken typ av utmaningar, säger du? Vi hör att du kommer att kunna kasta en mängd Frisbee modeller över 100 nivåer av frodiga, färgstarka världar, men utöver det, de flesta allt annat är höljd i dunkel. Alla kommer att avslöjas i maj, men först då, skulle vi uppmuntra dig att gå ut och faktiskt kasta en frisbee. Vi hör hundar är super in hämta dem också.

Fortsätt läsa Wham-O's Frisbee Forever IOS app lovar att ändra bakgård roligt ... för evigt

Wham-O's Frisbee Forever IOS app lovar att ändra bakgård roligt ... evigt ursprungligen visades på Engadget på Fri, 25 Mar 2011 18:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar