fredag 25 mars 2011

Buffalo avslöjar slimmade yttre BDXL brännare för $ 275, närstående media fortfarande gör din plånbok gråta

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/25/buffalo-reveals-slimline-external-bdxl-burner-for-275-affiliat/:
BDXL är den optiska lagringsmediet du jour, men alternativen för de som vill dess rymliga quad-layer bränning i en smakfull to-go formfaktor är tämligen begränsade. Tidigare enheter har saknat en viss ... estetiskt tilltalande, men nu Buffalo har avtäcka dess BRXL-PC6U2-BK, en smal och glänsande yttre modell som tar hand om alla dina BDXL skiva skapande behov. Frekvensomriktaren kan rinna av en enkel USB 2.0-kontakt, men skriver på 4x hastighet behöver en andra USB-anslutning för att ge den juicen krävs för att göra dådet. Kritiseras för en release i slutet av mars, annars känd som nästa vecka kommer denna heta lilla onyx nummer du tillbaka ¥ 22,100 (ca $ 275). Bara inte gå blåser alla dina pengar på enheten - BR-R XL-skivor är inte billigt , du vet.

Buffalo avslöjar slimmade yttre BDXL brännare för $ 275, närstående media fortfarande gör din plånbok gråta ursprungligen visades på Engadget på Fri, 25 Mar 2011 08:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Akihabara News | källa Buffalo | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar